Utánozhatatlan ízélmény: A kézműves csoki

2018 jún, 29 | Hogyan készül | 0 hozzászólás

Egy igazi csokoládérajongó olyan, mint egy valódi szakértő: azonnal kiszagolja, ha valami nem üti meg a mércét. A csokoládék esetében persze ez nem túl bonyolult, azonnal érezni, ha valamihez nem használtak minőségi alapanyagokat, ha silány termékkel van dolgunk. Egy kézműves csoki esetében más a helyzet.

A kézműves csokiban sosem kell csalódnia egyetlen rajongónak sem, hiszen éppen azt kapja, amire vágyott; hamisítatlan, igazi, finom csokoládét. Ha ez még nem lenne elég, a Demeter kézműves csokik kívül-belül különlegesek. Megannyi csodás ízkombinációval készülnek, megbolondítva mákkal, robbanócukorral, liofilizált málnával vagy éppen piros ribizlivel. A pikáns belsőhöz egyedi díszcsomagolás is dukál, ezekbe simulnak a Demeter kézműves csokik. Mindenki megtalálja a hozzáillőt, de ajándéknak is kitűnő választás, csak ne lenne olyan finom! Táblás a nagyétkűeknek, praliné a kifinomult csokoládérajongóknak vagy nyalóka a gyermeklelkűeknek.

Keress minket bizalommal feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendelj valódi, minőségi kézműves csokit saját részre vagy akár ajándékba!