Szakmai Elismerések

Piemonti mogyorós sós karamellás csokis álomfalatok

Ropogtatnál valami igazán finomat? Majszolnál egy kis édességet? Ráadásul nemzetközi díjnyertes ízre vágysz?

Akkor a selymes ínycsiklandozó sós karamellás tejcsokoládéval borított, piemonti mogyorós drazséinkat pont Neked találták ki! Roppanósan olvadós, klasszikus kényeztetés az érzékeidnek.

A Demeter Chocolate csokoládémestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre a legkaramellásabb, legpikánsabb, legselymesebb csokoládét, mellyel a kíváló minőségű roppanós piemonti mogyorókat vontuk be. Merülj el te is a karamellás csokoládé szívet-lelket melengető olvadós tengerében!

Szakmai Elismerések piemontimogyoros karamellastejcsokolades drazse demeter dijnyertes ujcsomagolas 2022 fokep

Jamaicai feketekókuszos CUBE bonbon 150g – Év kókuszos szaloncukra 2021 receptje alapján

Év Kókuszos Szaloncukra 2021 díjnyertes termék receptje alapján 

Add át magad az igazi trópusi frissességnek Jamaicai feketekókuszos fehércsokoládés díjnyertes bonbonunkkal!

Modern megjelenés: belül fekete, kívül fehér és ínycsiklandozóan kókuszos íz tökéletes keveréke. Élvezd a fehércsokoládé selymes krémes édességét, a kókuszdarabok roppanós csábító ízvilágával.

A Demeter Chocolate csokoládémestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre azt a legharmónikusabb, legroppanósabb, legkülönlegesebb ízt, amit csak el lehet képzelni a fehér csokoládé és a kókusz találkozásakor. Merülj el te is a kókuszos fehér csokik királynőjének szívet melengető lágy tengerében!

Kiváló ajándék a kókuszos ízek rajongóinak, különleges ízek kedvelőinek, saját magadnak. Ha ajándékba adod itt tudsz hozzá választani személyes üzeneteddel ellátott üdvözlő kártyát.

 

Hawaii vörös sóval és piemonti mogyoróval szórt karamellás csokoládé

A lágy karamellás csokoládé édes felhangjait tökéletesen ellenpontozza a roppanós, piemonti mogyoró és az egzotikus Hawaii vörös só karcossága. Édes és sós, kemény és lágy. Az ellentétek vonzó harmóniája rejlik ebben a táblában, ami a londoni Great Taste Award Michelin csillagos séfekből álló zsűrijének is elnyerte a tetszését, hiszen rögtön csillaggal jutalmazták.

Kiváló ajándék „csak úgy” barátnődnek, kedvenc kollégádnak vagy saját magadnak

Ezek is érdekelhetnek még: Óriás táblás tejcsoki piemonti mogyoróval 1 kg, Piemonti mogyorós táblás tejcsokoládé

 

Szakmai Elismerések CCB021 demeter dijnyertes tejcsokolade hawaii voros soval piemonti mogyoroval szort karamellas csokolade

Sós karamellás CUBE bonbon 150g – Év szaloncukra 2020 receptje alapján

Év Szaloncukra 2020 díjnyertes termék receptje alapján megújult csomagolásban

A Demeter Chocolate csokoládémestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre a legkaramellásabb, legpikánsabb, legolvadósabb sóskaramellát, amit csak el lehet képzelni. Merülj el te is a sóskaramellák királyának szívet-lelket melengető olvadós tengerében.

Kiváló ajándék sós karamell rajongóknak, különleges ízek kedvelőinek, saját magadnak. Ha ajándékba adod itt tudsz hozzá választani személyes üzeneteddel ellátott üdvözlő kártyát.

 

Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbon – International Chocolate Awards Gold 2019

Ha Te is kedveled a selymesen lágy tejcsokoládét és az Irsai Olivér szőlő zamatos ízét, akkor az Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbonunk neked való.

A 41%-os kakaó tartalommal rendelkező tejcsokoládé burokba ganache krémet tettünk, amelybe belerejtettük az Irsai Olivér szőlőpálinkát. Ha kóstolás közben becsukod a szemed, eléd tárul a lemenő nap fényében megcsillanó aranysárga szőlőszemek csodás látványa. 2019-ben az International Chocolate Awardson a zsűri ARANY éremmel és egy különdíjjal is jutalmazta, majd ez a csodás bonbon elvarázsolta a londoni Great Taste Awards ételkritikusait is, akik csillaggal jutalmazták.

Kiváló ajándék ínyenc, pálinka kedvelő férfiaknak, a tejcsokoládé szerelmeseinek. Ha ajándékba adod, itt tudsz hozzá személyes üzeneteddel ellátott üdvözlőkártyát vagy akár egyedi ajándékcsomagolást választani.

 

Zserbó bonbonválogatás

Emlékszel, mikor nagymama konyhájából mennyeien édes illatok szálltak? Darált dió, baracklekvár, fahéj, étcsokoládé…Ezekkel a hozzávalókkal igyekszünk mi is megidézni az egyik legnépszerűbb magyar sütemény, a zserbó ízvilágát.

Ebben a mennyei bonbonban benne van a hagyomány tisztelete, a család szeretete és az a múlhatatlan szenvedély, amellyel csokoládé mestereink készítik csokoládéinkat nap mint nap. Ilyen érzések járhatták át 2016-ban az ételek Oscarjanak is nevezett Great Taste Awards nemzetközi chef-jeiből álló szűri szívét is, mikor csillaggal jutalmazták ezt a magyar tradícionális bonbont.

Kiváló ajándék nagyszülőknek, hagyományos ízeket kedvelőknek, dió rajongóknak.

Ha ajándékba adod itt tudsz hozzá választani személyes üzeneteddel ellátott üdvözlő kártyát vagy akár egyedi ajándékcsomagolást választani.

Epres citromfüves bonbonválogatás

Ha kedveled az üde selymes ízeket, akkor az Epres-citromfüves bonbonválogatásunk NEKED való. Lágy, selymes fehér csokoládé burokba rejtettük a friss eper krémet, amit citromfűvel tettünk még finomabbá.

A bonbon külsejét természetes kakaóvajas festékkel varázsoltuk ellenállhatatlanná. A Demeter fehér csokoládék az átlagos fehér csokoládéhoz képest lágyabb és selymesebb, mert kevesebb cukrot viszont több kakaóvajat tartalmaznak.

Kiváló ajándék fiatal lányoknak, az édesebb, gyümölcsösebb íz kedvelőinek vagy a fehér csokoládé szerelmeseinek. Ha ajándékba adod itt tudsz hozzá személyes üzeneteddel ellátott üdvözlőkártyát vagy akár egyedi ajándékcsomagolást választani.

 

Szatmári szilvapálinkás bonbonválogatás

Ha szereted a klasszikus magyar pálinkát és még tejcsokoládé rajongó is vagy, akkor a szatmári szilvapálinkás bonbon jó választás lesz számodra.

41%-os tejcsokoládé burokba ganache krémet töltöttünk, amit Szatmári szilvapálinkával tettünk ellenállhatatlanná. Ez a csodás kakaóbab alakú bonbon külsejében magára ölti az univerzum csodás kék ragyogását. 2017-ben az ételek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards neves zsűrije csillaggal jutalmazta.

Kiváló ajándék a tradícionális magyar ízek kedvelőinek, pálinka rajongóknak. Ha ajándékba adod itt tudsz hozzá személyes üzeneteddel ellátott üdvözlőkártyát vagy akár egyedi ajándékcsomagolást választani.

Konyakmeggyes bonbonválogatás 60%-os étcsokoládéval

A magyar virtus és találékonyság egyesül ebben a klasszikus konyakmeggyes bonbonválogatásban, amit oly sokan ismerünk már, hiszen igazi, magyar különlegesség!

A prémium minőségű étcsokoládé, és a roppanós meggy házasságába egy gondolatnyi konyak csempészi a spirituszt. Már nem kell titokban elcsenned a mama fiókjából, inkább rendeld meg a Demeter Chocolate-től!

A konyakmeggy a Demeter Chocolate legmeghatározóbb ízei közé tartozik már 2001 óta, ezért óriási megtiszteltetés volt 2018-ban, mikor végre elnyerte a  “Magyar Kézműves Remek” kitüntetést a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamarától.

Szakmai Elismerések Fuszeres almasajtos bonbon demeterchocolate magyarkezmuvesremek dijnyertes bonbonok

Fűszeres almasajtos bonbonválogatás

Alma, fahéj, szegfűszeg. Meghitt őszi esték. Ezeket az ízeket párosítottuk étcsokoládés trüffel krémmel, amit 60%-os étcsokoládéba mártottunk, majd színes karikákkal díszítettük. A bonbon belsejében 2 réteget találsz alul a sajtolt alma fűszerekkel, majd azt az étcsokis trüffel réteg követi.

2017-ben Magyar Kézműves Remek díjat kapott, csakúgy, mint a benne található almasajt, amit a monori Csúzi Pincészet készít számunkra.

Kiváló ajándék a klasszikus ízek kedvelőinek, étcsokoládé rajongóknak. Ha ajándékba adod itt tudsz hozzá választani személyes üzeneteddel ellátott üdvözlő kártyát vagy akár egyedi ajándékcsomagolást.