SZAKMAI ELISMERÉSEK

Minden nemzetközi és hazai szakmai díjnál fontosabb, hogy Te, az igazi csokirajongó minden falat Demeter csokival egy varázslatos, prémium ízélményben részesülj, de mégis néha szeretjük megmérettetni magunkat különböző versenyeken. Az utóbbi években ezeket az eredményeket értük el 🙂

A legbüszkébbek rájuk vagyunk..

Szakmai Elismerések azev szaloncukra soskaramellas demeter

Sós karamellás szaloncukor

2020 Év Szaloncukra díjnyertes prémium szaloncukrunk 2015-ben született, és szinte azonnal a legnépszerűbb szaloncukrunk lett. Kihagyhatatlan ízélmény Ínycsiklandozó nyúlós karamellával, egy csipet himalájai sóval és prémium 41%-os kakaótartalmú Demeter tejcsokoládéval. Ha csak egy ízt kóstolsz még tőlünk, ez legyen az! 

Szakmai Elismerések irsaioliverszakmaielismeresek demeter

Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbon

Legfiatalabb csokimesterünk élete első saját receptje alapján készült Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbonunk 2019-ben és 2020-ban is tarolt a nemzetközi és hazai versenyeken. Prémium 41%-os Demeter tejcsokoládéból és szintén díjnyertes prémium pálinkából készült bonbonunk azonban szaloncukor formájában is elhozta 2020 Év Kézműves szaloncukrának ezüst díját. 

További nemzetközi és hazai díjaink...

Great Taste Awards 2022

Karamellás csokoládéval bevont piemonti mogyoró drazsé

Ropogtatnál valami igazán finomat? Majszolnál egy kis édességet? Ráadásul nemzetközi díjnyertes ízre vágysz?

Akkor a selymes ínycsiklandozó sós karamellás tejcsokoládéval borított, piemonti mogyorós drazséinkat pont Neked találták ki! Roppanósan olvadós, klasszikus kényeztetés az érzékeidnek.

A Demeter Chocolate csokoládémestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre a legkaramellásabb, legpikánsabb, legselymesebb csokoládét, mellyel a kíváló minőségű roppanós piemonti mogyorókat vontuk be. Merülj el te is a karamellás csokoládé szívet-lelket melengető olvadós tengerében!

Szakmai Elismerések piemontimogyoros karamellastejcsokolades drazse demeter dijnyertes ujcsomagolas 2022 fokep
Év Kókuszos Szaloncukra 2021 díjnyertes termék receptje alapján 

Jamaicai feketekókuszos CUBE bonbon

Add át magad az igazi trópusi frissességnek Jamaicai feketekókuszos fehércsokoládés díjnyertes bonbonunkkal!

Modern megjelenés: belül fekete, kívül fehér és ínycsiklandozóan kókuszos íz tökéletes keveréke. Élvezd a fehércsokoládé selymes krémes édességét, a kókuszdarabok roppanós csábító ízvilágával.

A Demeter Chocolate csokoládémestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre azt a legharmónikusabb, legroppanósabb, legkülönlegesebb ízt, amit csak el lehet képzelni a fehér csokoládé és a kókusz találkozásakor. Merülj el te is a kókuszos fehér csokik királynőjének szívet melengető lágy tengerében!

Great Taste Award 2018

Hawaii vörös sóval és piemonti mogyoróval szórt karamellás csokoládé

A lágy karamellás csokoládé édes felhangjait tökéletesen ellenpontozza a roppanós, piemonti mogyoró és az egzotikus Hawaii vörös só karcossága. Édes és sós, kemény és lágy. Az ellentétek vonzó harmóniája rejlik ebben a táblában, ami a londoni Great Taste Award Michelin csillagos séfekből álló zsűrijének is elnyerte a tetszését, hiszen rögtön csillaggal jutalmazták.

Szakmai Elismerések CCB021 demeter dijnyertes tejcsokolade hawaii voros soval piemonti mogyoroval szort karamellas csokolade
Szakmai Elismerések mandulas kokuszos demeter chocolate premium szaloncukor

Év Mandulás Szaloncukra 2023 díj

Mandulás fehércsokoládés szaloncukor

Szakmai Elismerések narancs kardamomos demeter chocolate premium szaloncukor

Év Narancsos Szaloncukra 2022 díj

Narancs kardamomos szaloncukor

Szakmai Elismerések Jamaicai feketekokuszos ev kokuszos szaloncukra dinyertes demeter chocolate premium szaloncukor

Év Kókuszos Szaloncukra 2021 díj

Jamaicai feketekókuszos szaloncukor

Év Szaloncukra 2020 díjnyertes termék receptje alapján 

Sós karamellás CUBE bonbon

A Demeter Chocolate csokoládémestereinek magas szintű tudása, kreativitása és a csokoládé iránti múlhatatlan szeretete hívta életre a legkaramellásabb, legpikánsabb, legolvadósabb sóskaramellát, amit csak el lehet képzelni. Merülj el te is a sóskaramellák királyának szívet-lelket melengető olvadós tengerében.

Ha Demeter Csoki, akkor sós karamella! Kóstold meg legnépszerűbb bonbonunkat!

Great Taste Awards 2019, International Chocolate Awards – Arany, International Chocolate Awards – Különdíj

Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbon

Ha Te is kedveled a selymesen lágy tejcsokoládét és az Irsai Olivér szőlő zamatos ízét, akkor az Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbonunk neked való.

A 41%-os kakaó tartalommal rendelkező tejcsokoládé burokba ganache krémet tettünk, amelybe belerejtettük az Irsai Olivér szőlőpálinkát. Ha kóstolás közben becsukod a szemed, eléd tárul a lemenő nap fényében megcsillanó aranysárga szőlőszemek csodás látványa. 2019-ben az International Chocolate Awardson a zsűri ARANY éremmel és egy különdíjjal is jutalmazta, majd ez a csodás bonbon elvarázsolta a londoni Great Taste Awards ételkritikusait is, akik csillaggal jutalmazták.

Great Taste Awards 2016

Zserbó bonbonválogatás 

Emlékszel, mikor nagymama konyhájából mennyeien édes illatok szálltak? Darált dió, baracklekvár, fahéj, étcsokoládé…Ezekkel a hozzávalókkal igyekszünk mi is megidézni az egyik legnépszerűbb magyar sütemény, a zserbó ízvilágát.

Ebben a mennyei bonbonban benne van a hagyomány tisztelete, a család szeretete és az a múlhatatlan szenvedély, amellyel csokoládé mestereink készítik csokoládéinkat nap mint nap. Ilyen érzések járhatták át 2016-ban az ételek Oscarjanak is nevezett Great Taste Awards nemzetközi chef-jeiből álló szűri szívét is, mikor csillaggal jutalmazták ezt a magyar tradícionális bonbont.

International Chocolate Awards 2016

Epres citromfüves bonbon

Ha kedveled az üde selymes ízeket, akkor az Epres-citromfüves bonbonválogatásunk NEKED való. Lágy, selymes fehér csokoládé burokba rejtettük a friss eper krémet, amit citromfűvel tettünk még finomabbá.

A bonbon külsejét természetes kakaóvajas festékkel varázsoltuk ellenállhatatlanná. A Demeter fehér csokoládék az átlagos fehér csokoládéhoz képest lágyabb és selymesebb, mert kevesebb cukrot viszont több kakaóvajat tartalmaznak.

Great Taste Awards 2017, Magyar Kézműves Remek

Szatmári szilvapálinkás bonbon

Ha szereted a klasszikus magyar pálinkát és még tejcsokoládé rajongó is vagy, akkor a szatmári szilvapálinkás bonbon jó választás lesz számodra.

41%-os tejcsokoládé burokba ganache krémet töltöttünk, amit Szatmári szilvapálinkával tettünk ellenállhatatlanná. Ez a csodás kakaóbab alakú bonbon külsejében magára ölti az univerzum csodás kék ragyogását. 2017-ben az ételek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards neves zsűrije csillaggal jutalmazta.

Magyar Kézműves Remek

Konyakmeggyes étcsokoládés bonbon

A magyar virtus és találékonyság egyesül ebben a klasszikus konyakmeggyes bonbonválogatásban, amit oly sokan ismerünk már, hiszen igazi, magyar különlegesség!

A prémium minőségű étcsokoládé, és a roppanós meggy házasságába egy gondolatnyi konyak csempészi a spirituszt. Már nem kell titokban elcsenned a mama fiókjából, inkább rendeld meg a Demeter Chocolate-től!

A konyakmeggy a Demeter Chocolate legmeghatározóbb ízei közé tartozik már 2001 óta, ezért óriási megtiszteltetés volt 2018-ban, mikor végre elnyerte a  “Magyar Kézműves Remek” kitüntetést a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamarától.

Szakmai Elismerések Fuszeres almasajtos bonbon demeterchocolate magyarkezmuvesremek dijnyertes bonbonok
Magyar Kézműves Remek

Fűszeres almasajtos bonbon

Alma, fahéj, szegfűszeg. Meghitt őszi esték. Ezeket az ízeket párosítottuk étcsokoládés trüffel krémmel, amit 60%-os étcsokoládéba mártottunk, majd színes karikákkal díszítettük. A bonbon belsejében 2 réteget találsz alul a sajtolt alma fűszerekkel, majd azt az étcsokis trüffel réteg követi.

2017-ben Magyar Kézműves Remek díjat kapott, csakúgy, mint a benne található almasajt, amit a monori Csúzi Pincészet készít számunkra.

Az Év Pálinkás bonbonja 2023 – Bronz

Sajmeggy pálinkás bonbon

Bemutatjuk legújabb bonbonunkat, a Sajmeggy Pálinkás Bonbonválogatást, amely egyszerre ötvözi a Demeter Chocolate kivételes kézművességét és a Gong Pálinka sajmeggy pálinkájának lenyűgöző karakterét. Add át magad a pálinkás trüffelréteg és a pürésített, pálinkában ázó meggy darabok egyedülálló kombinációjának.

A sajmeggy pálinka intenzív “füstös” vadgyümölcsös illatában a szegfűszeg és a fahéj fűszeres aromái is megjelennek, melyet 60%-os kakaótartalmú étcsokoládé burokba rejtettünk!

Szakmai Elismerések cserszegifuszerespalinkasbonbon demeterchocolate 1
Az Év Pálinkás bonbonja 2023 – Ezüst

Cserszegi fűszeres bonbon

Fedezz fel egy új ízélményt a cserszegi fűszeres pálinkás bonbonunkkal! Ez a páratlan csemegényi különlegesség a Gáspárlat nevű híres balatongyöröki pálinka és a Demeter Chocolate prémium minőségű étcsokoládéjának találkozásából született.

A cserszegi fűszeres szőlőfajta gazdag aromáival kényezteti az ízlelőbimbókat, míg a 60%-os kolumbiai kakaóból készülő étcsokoládé selymesen öleli körül ezt az édes titkot. Engedd, hogy ez a bonbon elvarázsolja az ízlelőszerveidet és boldoggá tegye a pillanatot!