Számadás

2018 jan, 8 | Események | 0 hozzászólás

Az év végi pihenés arra is jó, hogy átgondoljuk, mennyi minden történt velünk az év alatt. Biztosan ti is szoktatok ilyenkor számadást végezni, visszagondolni azokra a dolgokra, ami az év során Számadás GREATTASTEszatmariszilvapalinkasdoboztörtént veletek. Ezt tettük most mi is.
Az év elején mint mindig nagy erőkkel vetettük bele magunkat a tervezésbe. Célokat tűztünk ki, amelyeket, nagy örömünkre mind meg is valósítottunk. Terveztünk egy virágos bonbon dobozt, amelyhez új, tavaszias íz világgal rendelkező bonbonokat alkottunk. Amit azóta is nagyon szerettek. Hála érte Nektek!
A tavasz folyamán megalakítottuk az első magyar csokoládé klubbot. A klubról bővebben itt tudsz olvasni: http://www.subscribepage.com/o1g4r3 Ezzel egy régóta dédelgetett vágyunk is valóra vált.
A nyáron elindítottunk egy új videó sorozatot, melyben bemutattuk, hogyan készíts egyszerűen csokoládé segítségével hűsítő nyári desszerteket. Ezt is nagyon szerettétek, a visszajelzések szerint sokan el is készítettétek a családtagok nagy örömére. A desszerteket itt találjátok meg: https://demeterchocolate.com/category/receptek/ Ezt folytatni fogjuk 2018-ban is.
Az augusztus is jól indult, rögtön az elején kaptuk az értesítést, hogy az ételek Oscarjának is nevezett Great Taste Awards-on a Szatmári szilvapálinkás bonbonunk egy csillagos minősítésben részesült.

Azután szeptemberben pályáztunk 2 bonbonunkkal a ’ Magyar Kézműves Remek’ díjra, amit mindkét termékünkkel ( Mézes málnapálinkás bonbon és a fűszeres almasajtos bonbon) el is nyertünk. Ez nagy öröm és óriási megtiszteltetés számunkra, hogyMagyar Kézműves Remek díjas fűszeres almasajtos kézműves bonbon ezen a nívós versenyen egyedüli csokoládé készítőként sikerült ilyen kitüntető címet elnyernünk. A nyertesekről és termékeikről itt láthattok videót:https://www.youtube.com/watch?time_continue=256&v=2fSyfmpSGQ4

Ősszel 5 évesek lettünk. Ezért számos kedvezménnyel ajándékoztunk meg benneteket. A szülinapunk után pedig már lázasan készültünk a karácsonyra.
Készítettünk rengeteg szaloncukrot, bonbont, ti pedig ontottátok a megrendeléseket, amit ezúton is köszönünk. Az új karácsonyi bonbonos dobozunkat is imádtátok. Remélem mindenkinek nagy örömet okoztunk a finomságainkkal.
Az év során több alkalommal felfigyelt ránk a média is. Cikkeztek rólunk újságokban, internetes gasztro oldalakon, a TV2 Mokka műsorában például megmutathattuk, hogyan készíthetünk egyszerűen és gyorsan szaloncukrot, de a Lánchíd rádióban is több alkalommal beszélgethettünk a csokiról, sőt a karácsonyi szezon közepén ellátogatott hozzánk a Nosalty, hogy élő videóban mutassa be üzemünket és a szaloncukor készítés folyamatát.

Szóval nagyon mozgalmas évünk volt. A sikereinkhez TI is hozzájárultatok, amit nagyon köszönünk!

Köszönjük, hogy olvassátok a leveleinket, lájkoltok bennünket a facebookon és az instagramon.

Hálásak vagyunk a kommentekért a kedves szavakért.

Boldogok vagyunk, hogy csokit készíthetünk nektek! Köszönjük.