Kiállítás: Édes Napok Székesfehérvár 2016

2016 máj, 26 | Események | 0 hozzászólás

Cégünk minden évben részt vesz az Édes Napok rendezvényein, hogy minél több emberrel ismertessük és szerettessük meg a minőségi csokoládét. Az idei évben a két megszokott helyszín mellett (Győr és Budapest) Székesfehérváron is csokiztunk egy hétvégén keresztül, május 21 és 22-én. Az Édes Napok Székesfehérvár első alkalommal került megrendezésre a hétvégén, de nagy sikere miatt reméljük következő évben is találkozunk kedves fehérváriak!

A csokikóstolás mellett szuper programok is várták az érdeklődőket, olyan mint Radics Gigi szombat esti koncertje vagy vasárnap este Caramel koncertje. Standunknál legnagyobb sikere a különböző liofilizált gyümölcsökkel szórt táblás csokiknak és csokinyalókáknak, drazséknak ill. a csokigyurmának volt.

Bonbonválasztékunk is igen széles volt, melyekkel találkozhattok természetesen a hétvégén is Győrben! A legnépszerűbb a kézműves remek díjas almasajt és a már megszokott szuperfinom szatmári szilvapálinkás és mézes málna pálinkás bonbonjaink voltak. Ínyencek megkóstolhatták a sós karamellt vagy a marcipános chilis étcsokoládét is.

Csokinyalókáink olyan érdekességekkel bővültek idén, mint a focis témájú ill. Star Warsos témájú nyalókák, de emellett megmaradtak a csajosabb: Hello Kittys, pillangós, epres, málnás csokinyalókák is. Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel Győrben is!