Hűsítő örömök a kánikulában!

2017 aug, 3 | Díjnyertes termékek | 0 hozzászólás

Egy őrületes kánikulai délutánon, az otthoni teendők elvégzése után és a kerti medencében való hűsölés előtt, úgy gondoltam, hogy még rápillantok az e-mailjeimre, hátha érkezett valami sürgős, halasztást nem bíró üzenet.
A néhány beérkező e-mail között rögtön megpillantottam azt az egyet, amit hetek óta izgatottan vártam. Persze azonnal megnyitottam és boldogan olvastam a tartalmát.
Ez a levél a Grate Taste Awards-tól érkezett, melyben az újabb sikerünkről értesítettek.
A tavalyi év nemzetközi sikerei után az idei évben is megmérettettük magunkat a Great Taste Awards-on, ahol is egy csillaggal jutalmazták a szatmári szilvapálinkás bonbonunkat.
Hűsítő örömök a kánikulában! gt logo
A londoni illetőségű, az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on közel 400 bíráló részvételével nagyjából 2 hónapnyi kemény munkával választják ki a világ legjobbnak ítélt ételeit, élelmiszereit és – többek között – csokoládéit. A nyertesek számára adott pecsét, a csillag jelképezi azt a minőséget és azt a befektetett energiát, amelyek ezeket a termékeket a nagy átlag fölé helyezi.
Ezt az egyediséget ismerték el – az élelmiszerekre szakosodott – Grate Taste Awards-on , ahol a, szatmári szilvapálinkás bonbonunk az egy csillagos minősítést szerezte meg.

Erről a finomságról azt kell tudni, hogy amikor ötleteltünk azon, hogy melyik bonbonunkat nevezzük a versenyre, arra gondoltunk, hogy olyan bonbont küldjünk, amely mindenképpen Magyarországra jellemző ízvilággal rendelkezik.
Azt már tudtuk, hogy a magyar emberek szívesen fogyasztják a pálinkát amely csokival van házasítva, de kíváncsiak voltunk a nemzetközi zsűri véleményére is. Küldetésünknek érezzük, hogy más országok lakóival is megismertessük a jellegzetes magyar ízeket, az egyre népszerűbb magyar gasztronómia egy kis szeletét.
Felfigyeltünk arra, hogy a külföldi emberek is előszeretettel kóstolják meg a pálinka és csoki párosításainkat és mindig elismerő szavakkal fejezik ki az elégedettségüket.Ezért esett a választásunk a szatmári szilvapálinkás bonbonra. Ezt a bonbon már 3-4 éve kapható nálunk és sok imádója van. Elárulom a titkomat, nekem is ez az egyik kedvencem, pedig aki ismer, az tudja, hogy nem tartozom az alkohol rajongók táborába.

Sőt, még egy jó hírem a számodra, hogy a karácsonyi időszakban ugyanezzel a receptúrával, amellyel a bonbon készül, készítünk szaloncukrot is.

A zsűrit lenyűgözte a bonbonunk külseje, formája, kiemelték az alapanyagok összhangját és az alkohol jól érezhető kellemes ízét.

Ezek az elismerések adnak erőt és lendületet a szürke hétköznapokban.
Ha szeretnéd megkóstolni, megrendelheted a webshopunkon,

https://demeterchocolate.com/shop/szatmari-szilvapalinkas-bonbonvalogatas/

vagy keresd honlapunkon a viszonteladóink listáját.

https://demeterchocolate.com/ertekesitohelyeink/

Édes napokat kívánok!

Demeter Zsuzsi