Halihó Télapó! Mit rejtsen a mikulás zacskó?

2020 nov, 15 | Tuti tippek | 0 hozzászólás

Bár még csak novembert írunk, de egyre több üzletben csendülnek fel karácsonyi dalok, nyakunkon a Mikulás ünnepe, a hipermarketek polcai pedig már október eleje óta roskadoznak a különféle mikuláscsokoládék, cukrok és egyéb nyalánkságok alatt. A gyerekek is úton-útfélen benyögik az újabb és újabb kívánságaikat, lego ninjago-tól kezdve, Elzán át a Pókemberig minden felbukkan, amit csak el lehet képzelni. Ha Te mégis klasszikus ugyanakkor minőségi mikuláscsomagot szeretnél ajándékozni a gyermekednek, akkor jó helyen jársz!
Halihó Télapó! Mit rejtsen a mikulás zacskó? DEMETER 2019 CsokinyalokaTEJ

Biztosan mindnyájunknak vannak olyan emlékei, amikor kicsomagolván a mutatós mikuláscsomagot, igen csak elszontyolodtunk, mert borzalmas ízű, rossz minőségű csokoládékkal volt tele, a felhalmozott narancsokból pedig már saját vegyeskereskedést is nyithattunk volna. Az első és legfontosabb tehát a jó minőségű, magas kakaótartalmú csokoládé, hiszen a gyermekek ízlésének formálását nem lehet elég korán elkezdeni. A magas minőségű csokoládéból kevesebb is elég, az élvezeti értéke viszont nagyobb, illetve az egészségünkre is jobb hatással van, mint az agyoncukrozott, adalékokkal telepumpált társaik.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a prémium csokoládéból készült nyalókáink, melyeket tej- és étcsokoládé változatban tudsz beszerezni itt webshopunk kínálatából. 100%-ban kakaóvajjal készülnek, a mókás mintákat pedig csakis természetes kakaóvaj-festékkel festjük, ezzel is odafigyelve a kicsik egészségére. Önmagukban, vagy a mikuláscsomag részeként is megállják a helyüket.

Halihó Télapó! Mit rejtsen a mikulás zacskó? demetercsokinyaloka gyerkocok

A Demeter fehércsokoládés termékektől pedig ne féljetek! A különlegességük az, hogy a magas kakaóvaj tartalom miatt az ízük kevésbé cukros, inkább lágy és selymes, szinte elolvad a szájban, ehhez foghatót pedig még egészen biztosan nem kóstoltál!

Évek óta nagy sláger az aprónép körében a robbanós szaloncukor is, melyet színes, gyerekkézbe való, kis bőröndökbe rejtettünk. Eper, málna, kókusz és banán ízekben, intenzíven pattog a szádban, bizony ilyen varázslatot is csak a Télapó tud, és még a felnőttek is újra gyerekké változnak, amikor megérzik a nyelvükön táncoló csiklandós bizsergést.

Halihó Télapó! Mit rejtsen a mikulás zacskó? RobbanocukrosSzaloncukor

Természetesen mindig akadnak olyan gyerekek is, akik kevésbé édesszájúak, nekik érdemes finom friss gyümölcsöket vinni: mandarint, ananászt, szegfűszeggel kidekorált almát, esetleg akár sült almát is. A lényeg, hogy minden kis lurkó a számára legkedvesebb dolognak örülhessen. Mindeközben a környezetbarát szemléletről sem kell lemondanod. Ha nem szeretnéd nejlon zacskóba csomagolni a finomságokat, akkor válassz festhető vászon- vagy textilzsákokat, így jövőre ismét felhasználhatod őket és még a természetet is óvod.

Nem is tartunk fel tovább, a Mikulásnak bizonyára még sok-sok elintéznivalója akad. Kedves Télapó(anyu), azért ha van időd, kukkants be hozzánk is, a Demeter csokoládégyár igyekszik megkönnyíteni a munkád. Külön üdvözöljük a karácsonyi manókat is!

Szenvedéllyel. Szeretettel. Szakértelemmel.

Demeter Zsuzsi