Közlemény a nyári szállítással kapcsolatban

Webshopunk és csokiműhelyünk zavartalanul nyáron is működik

Végre itt a nyár!

Csokoládéinkra fokozottan figyelünk ebben a kánikulában is. Ezért az alábbi változtatásokat vezetjük be a szállításunkba amint a hőmérő elhagyja a 30 Celsius fokot.

A Demeter Chocolate családi csokigyárában kiemelten ügyelünk arra, hogy édes kedvenceink teljes pompájukban vészeljék át a kánikulát, és a legjobb formájukat mutatva találkozzanak Veled.

 

• Ebben a rekkenő hőségben kizárólag Hétfőtől-Csütörtökig adunk fel csokicsomagot, mert nem szeretnénk, ha egy egész hétvégén át kókadozna a futárszolgálat konténereiben.

• Azért, hogy a csokoládé ízét, zamatát, pompáját a lehető legteljesebb mértékben megőrizzük, extra adag csomagolóanyagba és fóliába csomagoljuk be, ezzel is védve őt a melegtől.

• További kényeztetésként minden csomagba belecsempészünk egy JÉGAKKUT, amivel kedvenc csokoládéd megőrizheti a hidegvérét, és még az igazán meleg helyzeteket is épségben átvészelheti.
 
• GLS futárunk 24 órán belül garantáltan ott kopogtat a küszöbödön a csokicsomagoddal, és még arra is kiemelten figyelünk, hogy hűvös csokoládégyárunkból a nap végén keljenek útra.

• Amennyiben a hőmérő higanyszála 35 celsius fok fölé kúszik, várunk egy-két napot a szállítással, hátha megenyhül az idő. Természetesen minderről Veled is előre egyeztetünk.

A jégakkuk 24-28 órát bírnak, így amennyiben aznap nem tudod átvenni a csomagot és módosítasz a szállítás dátumán, sajnos nem tudunk felelősséget vállalni a csokoládé állapotáért. 

Te próbáltad már az új hűsítő Summer Party finomságunkat?

Induljon hát a nyár, csobbanj velünk együtt a csokoládék tengerébe!

 

 

 

 

Közlemény a nyári szállítással kapcsolatban Balaton SummerParty kocka