Karácsonyi Céges Ajándékok

Kifinomult, Ínycsiklandozó és Elegáns

Céges Ajándékok Partnereidnek és Kollégáidnak

Céges Ajándék - Díjnyertes Bonbon
Céges Ajándék - Prémium Csokoládé
Céges Ajándék - Bonbonos Doboz
Egyedi Marketing Megoldások

Események, promóciók, direkt marketing, hűséges kollégáid vagy törzsvásárlóid megajándékozása – a lehetőségek végtelenek. A háttérből segítve olyan utánozhatatlan ízélményt biztosítunk szolgáltatásod mellé, mely magasan kiemel majd a versenytársaid közül.

A Tökéletes Prémium Ajándék

Ha azt szeretnéd, hogy a Te branded legyen központban, a Demeter Chocolate biztosítja neked a prémiumot és csillogást, kézzel készült rendkívüli csokoládéival.

A Csokoládé Ajtókat Nyitogat

Bármilyen nagy esemény előtt áll a céged, legyen az termékbemutató, kiállítás vagy ha egyszerűen csak direkt marketingre keresel valamit. Csapatunk áll a rendelkezésedre minden büdzsébe vagy alkalomhoz illő izgalmas ötletekkel.

Napjainkban tapasztalható óriási versenyhelyzetben már nem elég, ha terméked vagy szolgáltatásod tökéletes, valahogy ki kell tűnni a tömegből.

Egyre fontosabbá válnak az apró ajándékok, kedvességek amivel meglepheted üzleti partnereidet. De nem mindegy, hogy mit ajándékozol..

Biztos Te is unalmas ajándékok tucatjait kapod minden évben… És mi történik vele? Kidobod, a szekrény mélyén landol vagy jó esetben továbbajándékozod. Unalmas, semmitmondó, felejthető ajándékok…

Arra sem emlékszel már, hogy kitől kaptad. Abban biztosan egyetértünk, hogy az érzelmek minden emberre hatnak, legyen az gyárigazgató vagy egyszerű munkás.

Ezért nem mindegy, hogy milyen ajándékkal akarunk kitűnni versenytársaink közül. A Demeter csokoládé különleges ízével és prémium minőségével és csomagolásával a megajándékozott azt érzi, hogy fontos és különleges számodra, figyelsz rá és bízhat benned.

Tapasztalatból mondom, hogy egy különleges ajándék bármilyen tárgyalást előbbre visz és „ajtókat nyitogat.”

Kérj tőlünk egyedi árajánlatot!