Vérfagyasztó finomságok bonbonválogatás

4,290 Ft

Készülj fel egy hátborzongató ízutazásra a Demeter Halloween bonbonválogatásával! Ezek a kézzel készült, egyedi csokoládék nem csak megjelenésükben rémisztőek – ízviláguk is kísértetiesen tökéletesek. A válogatás olyan különlegességeket tartalmaz, mint a Dubai pisztáciás, sütőtökfűszeres, vérnarancsos, gesztenyés, diókaramellás, pillecukros és meggyes zselés bonbonok. Minden darabot Halloween hangulatú dekoráció díszít, a kis szörnyecskéktől a véres szemeken át a sírokig és szellemekig.

Tedd különlegessé az ünnepet ezekkel a vérfagyasztóan finom falatokkal – garantáltan minden ízlelőbimbó rettegni fog az élvezettől!

 

Készleten



Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez
Tömeg80 g

Demeter Vérfagyasztó Halloween Bonbonválogatás – Egy Falatnyi Borzongás és Élvezet

Merülj el Halloween-i világunkban, ahol minden falat egy hátborzongatóan izgalmas ízélmény! A Demeter kézműves bonbonjai garantáltan különlegessé teszik az idei Halloweent. Ha valami igazán egyedit keresel, amivel meglepheted magad vagy szeretteidet, ezt a vérfagyasztóan finom válogatást nem hagyhatod ki!
A dobozban olyan egyedi ízek rejtőznek, mint a jelenleg extra népszerű Dubai pisztáciás bonbon, ami igazi közönségkedvenc. Emellett olyan különlegességek várnak rád, mint a sütőtökfűszeres, vérnarancsos, diókaramellás, gesztenyés, pillecukros és meggyes zselés ízek. Minden bonbonunk gondosan megtervezett és kézzel festett, hogy igazán átadd magad a Halloween szellemének: kis szörnyecskék, véres szemek, szellemek és sírok díszítik a falatokat, így a látvány legalább annyira hátborzongató, mint az ízélmény!
Miért érdemes beszerezni?
Nálunk a csokoládé többről szól, mint egyszerű édességről. Ez egy élmény, amit megoszthatsz a szeretteiddel vagy élvezhetsz egyedül egy kísérteties estén. A Demeter bonbonok a minőségről, az egyediségről és a figyelmes kézműves alkotásokról híresek. Ráadásul a Dubai pisztáciás bonbon most a csúcson van – ne maradj le róla! Ez a válogatás nem csak finom, de látványos is, és garantáltan felvillanyozza az ünnepi hangulatot.
Lepd meg magad vagy másokat egy igazi Halloween különlegességgel, és élvezd a rémisztően finom ízeket, amiket csak mi, a Demeter csokoládé, kínálunk!

További információk

Tömeg80 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.