Halloween csokinyalóka

890 Ft

Üdvözöljük a Halloween varázslatos világában! Rémisztően finom és mókásan szellemes csokinyalókáinkkal idén garantáltan feledhetetlenné varázsoljuk a Halloween-t. Az öt különböző változatú kapható csokinyalóka mindegyike egy aranyos, mosolygós szellem figurával van díszítve, ami vidámságot és izgalmat visz a Halloweeni édességkavalkádba. Kóstold meg ezeket a csokoládés-cukros finomságokat, és hagyd, hogy a szellemek vigyorogjanak veled ezen a különleges ünnepen!

A csokinyalókákat véletlenszerűen csomagoljuk majd, mintát itt nem tudsz választani.

Elfogyott

Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez
Tömeg25 g

Varázslatos Halloween-i élményre invitálunk benneteket csokinyalókáink segítségével, melyek minden falatban egy mosolygós, cuki szellem figurával büszkélkednek. Az ünnepi hangulatot fokozva kínáljuk ezeket az aranyos és mókás édességeket, amelyek szemet gyönyörködtetőek és ízlelőbimbókat kényeztetnek.

Ez a kis csokinyalóka-figura tökéletes ajándék a Halloween kedvelőinek és az édes finomságok rajongóinak egyaránt. Az ünnepi szezonban kifejezetten ajánljuk azoknak, akik szeretnek egy kis vidámságot és egy kis különlegességet csempészni az ünnepekbe. A gyerekeket és a fiatallelkű felnőtteket egyaránt elvarázsolja majd ez a vicces szellem alakú édesség.

Ezen csokinyalókák ajándékozása az ünnepi időszakban tökéletes választás. Kellemes meglepetésként érkezik, egy vidám pillanatot varázsol az ünnepre, és kiválóan illik a Halloween koncepciójához. A szellemes figurák és az ízletes csokoládé együttese biztosan mosolyt csal majd mindenki arcára és emlékezetessé teszi az ünnepet. Legyen ez az ajándék a Halloweeni ünnep legédesebb része, és hozza a jókedvet a szellemek világába!

Összetevők:

cukor, kakaóvaj, kakaómassza, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília, színezék: E132, E172.

További információk

Tömeg25 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.