Narancsos és fűszeres ropogós gabonagolyó drazsé

2,250 Ft

Engedd, hogy a Halloween hangulata elragadjon ezekkel a roppanós, fűszeres narancsos drazsékkal! Apró, narancssárga csokoládéba bújtatott gabonagolyócskák, amelyek úgy néznek ki, mint kis sütőtökök – igazi Halloween vibes! Egy falat ebből az édesen fűszeres finomságból, és garantáltan varázslatos élményben lesz részed.

Készleten



Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez
Tömeg90 g

Narancsos és fűszeres ropogós gabonagolyó drazsé – A tökéletes Halloween finomság

Lepd meg magad és szeretteidet egy igazán különleges Halloween finomsággal! A Narancsos és fűszeres ropogós gabonagolyó drazsé a Demeter csokoládé legújabb kreációja, amit kifejezetten az őszi hangulat megidézésére alkottunk meg. Ezek az apró, narancssárga csokoládéval bevont gabonagolyócskák nemcsak ínycsiklandóan finomak, de látványban is tökéletesen illenek akár a Halloween világához. Kis sütőtököcskékként mutatnak a csomagban, fűszeres narancsos ízük pedig minden falatot ünnepivé varázsol.

Miért érdemes megvenni?
Ez a ropogós drazsé tökéletes választás, ha valami igazán különlegeset keresel, ami feldobja az őszi dekorációs asztalt vagy egy egyszerű nassolnivalónál többet nyújt. Az édesen citrusos narancs és a kellemesen fűszeres csokoládé tökéletes párosítása minden érzékszervet elvarázsol. A ropogós gabonagolyók belseje könnyed és finoman ízesített, így a textúra és íz harmóniája minden falatban megmutatkozik.

Ez a drazsé nem csak ínycsiklandó nassolnivaló, de látványos is! A narancssárga színvilág, amely a sütőtököket idézi, tökéletesen illik a Halloween hangulatához, így ideális választás vendégek megkínálására vagy akár ajándékként. Legyen szó egy buli asztalának dekorálásáról, vagy egy kis kényeztetésről egy őszi estén, ezek a drazsék garantáltan mosolyt csalnak az arcokra.

Különleges élmény minden korosztálynak
Ez a drazsé mindenkinek szól, aki szereti az egyedi ízeket, és értékeli a kézműves minőséget. Legyen szó gyermekekről, akik élvezik a ropogós állagot és a narancssárga színpompát, vagy felnőttekről, akik értékelik a fűszeres-citrusos ízkombinációt, ez a termék biztosan nagy kedvenc lesz!

Ne hagyd ki ezt a limitált kiadású finomságot, és tedd különlegessé az idei Halloweent! A Narancsos és fűszeres ropogós gabonagolyó drazsé tökéletes választás mindazoknak, akik valami egyedit és felejthetetlent keresnek.


Csokoládé összetétele: cukor, kakaóvaj(29%), zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes narancs aroma, színezék: E160e, természetes vanília aroma.

Crispy golyó összetétele: gabonaőrlemények (kukoricadara, búzadara), cukor, glükóz-fruktózszörp, zsírszegény kakaópor, napraforgó étolaj, csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor) emulgeálószer: szójalecitin, aromák, csomósodást gátló anyag: kálcium-karbonát, étkezési só.

Dióféléket, földimogyorót, szezámmagot és tejből készült terméket tartalmazhat!

További információk

Tömeg90 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.